Biorganik Gluténmentes Bio Mazsola 250g
Biorganik Gluténmentes Bio Mazsola 250g
BIOrganik Gluténmentes BIO Mazsola 250g
Bio mazsolaszőlőből.
Nagy energiatartalmú, apró gyümölcs.
BIOrganik Gluténmentes BIO Mazsola tápanyagértékei 100 g-ban.
Energiaérték | 1 358 kJ / 325 kcal |
Zsír | 0,5 g |
Szénhidrát | 75 g |
Fehérje | 3 g |
Gluténmentes:Igen
Bio:Igen
Tömeg: 250 g
Természetes mazsolával gazdagított házi müzli recept
Hozzávalók:
- 2 csésze zabpehely
- 1/2 csésze napraforgómag
- 1/2 csésze tökmag
- 1/2 csésze mandula szeletek
- 1/2 csésze koktél dió (vagy más kedvenc diófélék)
- 1/2 csésze méz (vagy juharszirup, agavé szirup stb.)
- 1 teáskanál vanília kivonat
- 1/2 csésze mazsola
- 1/2 csésze aszalt vörösáfonya
Elkészítés:
- Melegítsd elő a sütőt 160°C-ra (légkeveréses sütőnél) vagy 175°C-ra (alsó-felső sütőnél).
- Egy nagy tálban keverd össze a zabpelyhet, napraforgómagot, tökmagot, mandulát és koktál diót.
- Melegítsd fel a mézet (vagy más édesítőt) mikrohullámú sütőben vagy edényben, majd adj hozzá a vanília kivonatot, és öntsd az alapanyagokra.
- Keverd jól össze, hogy az édesítő mindenhol bevonja a száraz hozzávalókat.
- Terítsd el az elegyet egy sütőpapírral bélelt tepsin egyenletes rétegben.
- Süsd 25-30 percig, időnként keverd meg, hogy egyenletesen piruljon.
- Hagyd kihűlni, majd keverd hozzá a mazsolát és az aszalt vörösáfonyát.
- Tárold lé hermetikusan záródó dobozban vagy zacskóban.
Ez a házi müzli finom reggeli lehet joghurttal vagy tejalternatívákkal, és a benne lévő mazsola természetes édességének köszönhetően nem kell hozzá sok további édesítés. Enjoy!
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Bio |
---|---|
Súly: | 0.25 kg |
BIO: | Igen |
Gluténmentes: | Igen |
? Laktózmentes: | Igen |
Tojásmentes: | Igen |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Értékelés hozzáadása
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!