Biorganik Gluténmentes Bio Nyers Kókuszchips 100g

Biorganik Gluténmentes Bio Nyers Kókuszchips 100g
Elérhetőség Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.11.25
Kód: BIOR-0020
890 Ft / db 890 Ft / 100 g
Biorganik Gluténmentes Bio Nyers Kókuszchips 100g
BIOrganik Gluténmentes BIO Nyers Kókuszchips 100g
Ø Glutén Ø Laktóz Ø Tojás Prémium Bio Ø Tej Ø Szója Vegán Ø Adalék Ø Pálma

BIOrganik Gluténmentes BIO Nyers Kókuszchips 100g

Ízesítettlen, nem hőkezelt.

Összetevők: kókusz*

*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01

Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

A banáncsipsznek néhány előnyös élettani hatása lehet, különösen ha természetesen készül, és nem tartalmaz hozzáadott cukrot vagy mesterséges adalékokat. Itt vannak néhány előny:

  1. Káliumforrás: A banánban magas a káliumtartalom, amely fontos a vérnyomás szabályozásához és az izmok működéséhez. A banáncsipsz káliumot is tartalmaz.

  2. Rosttartalom: A banáncsipszben található rost segíthet az emésztésben, és hozzájárulhat a telítettség érzéséhez.

  3. Természetes édes íz: A banáncsipsz természetes édes íze ízletes alternatívát jelent a feldolgozott cukros ételekkel szemben.

  4. C-vitamin: A banánban C-vitamin is található, ami segíthet az immunrendszer megerősítésében.

  5. Koleszterinmentes: A banáncsipsz koleszterinmentes, ami pozitív hatással lehet a szív- és érrendszerre.

  6. Magas energiatartalom: A banáncsipsz jó forrás lehet energiához, különösen aktivitások előtt vagy után.

Felhasználás: A kókuszchipset elsősorban édességekhez, süteményekhez használhatjuk. Müzlibe, kásába is keverhetjük vagy távol-keleti ételek készítéséhez is szükség lehet rá.

BIOrganik Gluténmentes BIO Nyers Kókuszchips tápanyagtartalma 100g -ban:

Energia Kb. 1585 kJ / 378 kcal
Zsír Kb. 4,7 g
- amelyből telített zsírsavak Kb. 0,8 g
Szénhidrát Kb. 71,6 g
- amelyből cukor Kb. 1,4 g
Fehérje Kb. 9,9 g

 

Édes müzli banáncsipsszel recept

Hozzávalók: 

  • 2 csésze zabpehely
  • 1 csésze banáncsipsz (tört vagy apró darabokra vágva)
  • 1/2 csésze dió vagy mandula (vágva)
  • 1/4 csésze méz vagy juharszirup
  • 1/4 csésze kókuszzsír vagy olívaolaj
  • 1 teáskanál vanília kivonat
  • Egy csipet só
  • Szárított gyümölcsök (pl. sultán mazsola vagy vörösáfonya, ízlés szerint)

Elkészítés:

  1. Melegítsd elő a sütőt 160°C-ra (325°F).

  2. Egy nagy tálban keverd össze a zabpelyhet, banáncsipszet és vágott diót vagy mandulát.

  3. Egy kis tálban keverd el a mézet vagy juharszirupot, kókuszzsírt vagy olívaolajat, vanília kivonatot és egy csipet sót.

  4. Öntsd az nedves keveréket a száraz hozzávalókhoz, és keverd jól össze, hogy minden jól bevonódjon.

  5. Terítsd el a keveréket egy sütőpapírral bélelt tepsi vagy sütőlemez alján.

  6. Süsd a müzlít 20-30 percig, vagy amíg aranybarnára sül, időnként keverd meg, hogy egyenletesen piruljon.

  7. Hagyd hűlni a müzlít a tepsiben, majd keverj hozzá szárított gyümölcsöket.

  8. Tárold légmentesen zárható edényben vagy üvegben.

Ez a banáncsipszes müzli gazdag és ízletes reggeli lehet, amelynek a banáncsipsz természetes édes íze extra ízélményt ad. Jó étvágyat!

 

Származási ország: Sri Lanka

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Bio
Súly: 0.1 kg
BIO: Igen
Gluténmentes: Igen
? Laktózmentes: Igen
Tojásmentes: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: