Biorganik Gluténmentes Bio Világos Nádcukor 500g
BIOrganik Gluténmentes BIO Világos Nádcukor 500g
Természetes eredetű cukor. A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra teremni tud és nem kell újra ültetni.
Összetevő: nádcukor.
BIOrganik Gluténmentes BIO Világos Nádcukor tápanyagtartalma 100 g-ban:
Energiaérték | 1700 kJ / 400 kcal |
Zsír | 0 g |
– amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 98 g |
– amelyből cukor | 98 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 0 g |
Nádcukros Karamell Martini
Hozzávalók:
- 60 ml vanília vodka
- 30 ml karamell likőr (pl. Kahlúa)
- 30 ml tejszín
- 1 evőkanál nádcukor
- Jégkockák
- Vajas karamell szirup a pohár díszítéséhez
- Vajas karamell szemek (opcionális, díszítéshez)
Elkészítés:
-
Kezdd el azzal, hogy a martini poharat leteszed a fagyasztóba vagy hűtőszekrénybe, hogy jól lehűljön.
-
Egy kis tányéron öntsd ki a nádcukrot.
-
A lehűlt martini poharat vedd ki a fagyasztóból, majd szépen díszítsd be a vajas karamell sziruppal. A szirupot körkörös mozdulatokkal húzd fel a pohár belső falán.
-
A szirupban lévő poharat mártsd bele a nádcukorba, hogy a cukor feldíszítse a pohár szélét.
-
Egy koktélshakerben keverd össze a vanília vodkát, karamell likőrt, tejszínt és néhány jégkockát.
-
Rázd össze a koktélt alaposan.
-
Szűrd le a koktélt egy másik pohárba, majd öntsd bele a karamell sziruppal díszített martini pohárba.
-
Díszítsd a koktélt néhány vajas karamell szemmel, ha szeretnéd.
-
Tálald és élvezd ezt a karamelles, édes koktélt!
Ez a nádcukros karamell martini egy finom és elegáns koktél, amely ideális desszert helyett vagy különleges alkalmakra. Jó szórakozást és italozást kívánok!
Rost-, fehérje-, Zsír és sómentes.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Származási ország India.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Bio |
---|---|
Súly: | 0.5 kg |
BIO: | Igen |
Gluténmentes: | Igen |
? Laktózmentes: | Igen |
Tojásmentes: | Igen |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!