Dia-Wellness Bejgli mix 500 gramm
Dia-Wellness Bejgli mix a puha csökknetett szénhidráttartalmú bejglihez!
Tojást, tej - és búzaszármazékot tartalmaz!
A Dia-Wellness Bejgli mix 500 gramm kiszerelésű lisztkeverék bejgli, pozsonyi kifli jellegű sütemények készítéséhez, mely egyszerűen elkészíthető. Csükkentett szénhidráttartalmú élelmi rostban gazdag lisztkeverék, mely édesítőt már tartalmaz. Puha, omlós tésztaállag nyerhető vele. Töltse Dia-Wellness töltelékekkel!
Dia-Wellness Bejgli mix 500 gramm gramm elkészítése
Hozzávalók:
- 250 g Dia beigli mix,
- 460 g BL-55,
- 300 g margarin (80%-os),
- 150 g víz,
- 100 g almacukor,
- 13 g élesztő,
- 1 db tojás a tészta felületének lekenéshez
Elkészítés: A Dia-Wellnes beigli mixet a liszttel és a margarinnal elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a vizet, az almacukrot és az élesztőt majd egynemű tésztává gyúrjuk. A tésztából kb. 30 dkg-os darabokat mérünk ki, amiket aztán téglalap alakúra kinyújtunk és megtöltünk Dia-Wellness mák vagy diótöltelékkel. A már megtöltött tésztákat feltekerjük, tojássárgájával lekenjük a felületét, majd 30 percig pihentetjük. Pihentetés után tojásfehérjével is lekenjük és hideg helyen rászárítjuk. A tetejét szurkáljuk meg, ezután pedig 165 °C-os sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.
Összetétel
búzafehérje, élelmi rost, növényi olaj (repce), növényi zsír (kókusz), tömegnövelőszer: polidextróz, tojássárgájapor, sókészítmény (Na-klorid, Kálium-klorid, NA-glükonát (csomósodásgátló: E536), búzakorpa, burgonyafehérje,sűrítőanyag: konjak gumi, módosított kukoricakeményítő, emulgeálószer: E 471, E 472a, kókusztejpor, étkezési sav: tejsav, növényi fehérje, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek
Átlagos tápérték 100 g termékben
energia: 1576 kJ/379 kcal zsír:15,8 g melyből telített zsírsavak:4,4 g szénhidrát: 12 g melyből cukrok 3,8 g rost: 30,4 g fehérje: 32,0 g só: 1,28 g
Allergének
glutén, tojás, tejszármazék
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Szénhidrátcsökkentett lisztek |
---|---|
Súly: | 0.5 kg |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!