Dia-Wellness Linzerpor 500 gramm

Dia-Wellness Linzerpor: tápláló alapanyag, melyből könnyen készíthetsz otthon finom, diétás linzert. Egyszerű és ízletes sütés otthonra.

Elérhetőség Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.11.25
Kód: DIAW-0083
1 690 Ft / db 338 Ft / 100 g
Dia-Wellness Linzerpor 500 gramm
Dia Wellness linzeralap 500g
Ø Tojás Bio Ø Szója Ø Pálma Szuperélelmiszer

 

A Dia-Wellness Linzerpor 500 gramm kiszerelésű linzerpor egy csökkentett szénhidráttartalmú linzer, isler készítéséhez használható keverék. Egyszerű recept, könnyen elkészíthető. Az édesítőt már tartalmazza, élelmi rostban gazdag. A cukor helyett eritritet,szukralózt és maltitot tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása.

Dia-Wellness Linzerpor 500 gramm elkészítése

Hozzávalók:

  • 200 g BL55 liszt,
  • 100 g dia-wellness linzerpor,
  • 120 g margarin,
  • 20-25 g víz.

Az összetevőkből egynemű masszát gyúrunk, formákat szaggatunk belőle majd 160-170 °C-on 8-10 percig készre sütjük. A linzerformákat Dia-wellness lekvárral összeragasztjuk.

Összetevők

tömegnövelőszer: polidextróz, kukoricakeményítő, édesítőszer: eritrit, steviol-glikozidok, tejsavópor, búzaliszt, élelmi rost (cikória, kukorica), emulgeálószer: E471, búzafehérje, só, zsíros tejpor, étkezési sav: aszkorbinsav, citromsav, tejcukor(laktóz), burgonyakeményítő, sűrítőanyag: CMC, szentjánoskenyérliszt

Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 974 kJ/234 kcal, zsír: 1,2 g, ebből telített: 0,1 g, szénhidrát: 51,4 g, ebből cukor: 2,1 g, poliolok: 17,1 g rost: 37,4 g, fehérje: 2,8 g, só: 0,21 g

Felhasználás: 200g Búzafinomliszt, 100g Dia-Wellness linzer alap, 120g margarin, 20-25g víz. Az összetevőket összegyúrjuk, nyújtjuk és formákat szaggatunk belőle. 180°C-on aranysárgára sütjük. Dia-Wellness Kajszibarack lekvárral töltjük.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Szénhidrátcsökkentett
Súly: 0.5 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: